Laddar...

Att vara kund

Garanterad kundnöjdhet

Experterna på Städperfekt är engagerade i att tillhandahålla grundliga städtjänster för våra kunder.

Om du inte är nöjd med något område vi har städat, ring bara inom 24 timmar så kommer vi tillbaka och städar om det gratis. Detta gör att anställande av Städperfekt praktiskt taget är riskfritt.

Våra städare granskas noggrant genom vår rigorösa rekryteringsprocess, och var och en av dem går igenom vår noggranna checklista.

Vi försäkrar oss att ändra priser på plats om motparten inte förtydligat hur orent det är, vi avger offerter och räknar på normal orenhet. Svarar inte kunden eller inte är nöjd med prisökningen på grund av omfattande orenhet har vi rättighet att debitera full överenskommen summa utan att utföra städningen.

Invändningar mot fakturan kan göras senast 24h efter mottagen faktura. Städperfekt fakturerar alltid med 10 dagars netto förfallotid mot privatkunder. Städperfekt skickar endast ut en påminnelse med 60:- avgift vid förfallen faktura med 5 dagar netto. Om trots påminnelsen inte betalas, tillkommer 600:- som inkassokrav. Betalas inte inkassokravet, ansöker vi om betalningsföreläggande till kronofogden.

En skada eller stöld som inte anmälts inom 24h efter utfört arbete anses vi inte skyldiga att utge ersättning. Besiktning skall ske senaste 24h i efter utfört arbete.

Vi förbehåller oss rätten att städa i rum anslutna till överenskomna rum för att få rent i helhet.

Vi förbehåller oss rätten till att slänga det vi anser är sopor för att få hemmet rent.

Vi flyttar inte på möbler eller dylikt, om ni vill ha städat under tex sängen eller soffan får ni i förväg förflytta det, når vi det utan förflyttning självklart gör vi det rent.

FÅ GRATIS OFFERT

Vad säger
våra kunder?

Varför anställa oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för spetskompetens. Våra medarbetare har mer än tio år av erfarenhet inom städbranschen dessutom har vi Helsingborgs mest konkurrenskraftiga priser

Hos oss garanteras din
kundnöjdhet

Experterna på Städperfekt är engagerade i att tillhandahålla grundliga städtjänster för våra värderade kunder i Helsingborg och regionen.

Vårt pålitliga och försäkrade städteam

Vårt företag och försäkrat, vilket innebär att du kan ha sinnesfrid när du anställer oss för dina städtjänster

Våra team består av utbildade anställda

Det betyder att varje individ genomgår en grundlig ”screening process” och sedan utbildas i alla aspekter av våra städtjänster.

Mer tid åt annat

Du borde kunna njuta av sinnesfrid och veta att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som betyder mer för dig.

Nyckeln till ett vackert hem

Städperfekt är nyckeln till att hålla ett vackert hem och samtidigt göra mer tid för dig själv och de saker du älskar mest.

Nöjdhetsgaranti

Städperfekt strävar efter att tillhandahålla den högsta nivån av kvalitet, service och värde för varje kund. Om du inte är nöjd, vänligen meddela oss.
Telefon: 073-934 55 53
E-post: info@stadperfekt.se
Mån-Fre: 05:00 – 21:00
Lör-Sön: 05:00 – 21:00
FÅ OFFERT GRATIS