Laddar...

Nöjd kund garanti

Lämna över till oss

Vårt mål är att du ska kunna lämna er städning i våra händer och att du inte ska behöva bekymra dig, vi löser problemen åt er. Vårt mål är att det bara ska flyta på och du känna att det är rent och välstädat på avtalad dag/tid.

Kvalitetspolicy

Våra tjänster ska uppfylla kundens önskemål och förväntningar. Nöjda kunder är en förutsättning för fortsatt samarbete. Vi vill att våra nöjda kunder ska bli en referens för fortsatta affärer. Vi gör regelbundet utvärderingar och anstränger oss för att säkerställa en hög kvalité Vi lovar att vara tillgängliga, snabba samt lyhörda och flexibla för kundernas önskemål. För att säkerställa vår kvalité städar vi efter en checklista, denna checklista lämnas till alla våra privatkunder efter avslutad städning och checklistan ligger som grund för att vi ska hålla en jämn och hög kvalité.

Trygghet

Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner, kontrollerad personal i polisens register, vi kan lämna referenser på den som ska arbeta hos er. En skada eller stöld som inte anmälts inom 24h efter utfört arbete anses vi inte skyldiga att utge ersättning. Besiktning skall ske senaste 24h i efter utfört arbete.

Hos oss får du råd och hjälp

Vi syr i hop helhetslösningar för företag och privatpersoner. Vi hjälper er med upplägg och förslag över hur städningen ska läggas upp.

Erfaren personal

Vår personal har lång erfarenhet av städning. Vi internutbildar all vår personal och ny personal få gå med en erfaren städledare första tiden. Vi betalar avtalsenlig lön, vår personal är försäkrad av oss när dom är ute hos er.

Kvalitetskontroller

Vi gör utskick (enkätsvar) till våra kunder för att utvärdera vårt arbete med kontinuitet. Vi försöker ständigt förbättra vårt arbete genom att ha en bra kommunikation med vår personal och våra kunder.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar en nöjd kund garanti i 24h på våra utförda arbeten. Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjd med utfört arbete kontaktar ni er kontaktperson hos oss. Vår kvalitetsgaranti grundar sig på våra checklistor vi använder ute hos kund.

Flexibilitet

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig lika viktiga, oavsett storlek, och veta att utan er finns inte vi. Vi försöker att alltid lösa saker på det bästa och smidigaste sättet för er.

Miljövänliga

Vi tar ansvar för miljön både när det gäller transporter och städprodukter. Vi använder så lite kemikalier som möjligt när vi städar, Vi råder våra kunder att använda miljövänliga städprodukter.

Städperfekt & Regler

 

Experterna på Städperfekt är engagerade i att tillhandahålla grundliga städtjänster för våra kunder.

Om du inte är nöjd med något område vi har städat, ring bara inom 24 timmar så kommer vi tillbaka och städar om det gratis. Detta gör att anställande av Städperfekt praktiskt taget är riskfritt.

Våra städare granskas noggrant genom vår rigorösa rekryteringsprocess, och var och en av dem går igenom vår noggranna checklista.

Vi försäkrar oss att ändra priser på plats om motparten inte förtydligat hur orent det är, vi avger offerter och räknar på normal orenhet. Svarar inte kunden eller inte är nöjd med prisökningen på grund av omfattande orenhet har vi rättighet att debitera full överenskommen summa utan att utföra städningen.

Invändningar mot fakturan kan göras senast 24h efter mottagen faktura. Städperfekt fakturerar alltid med 10 dagars netto förfallotid mot privatkunder.

En skada eller stöld som inte anmälts inom 24h efter utfört arbete anses vi inte skyldiga att utge ersättning. Besiktning skall ske senaste 24h i efter utfört arbete.

Vi förbehåller oss rätten att städa i rum anslutna till överenskomna rum för att få rent i helhet.

Vi förbehåller oss rätten till att slänga det vi anser är sopor för att få hemmet rent.

Vi flyttar inte på möbler eller dylikt, om ni vill ha städat under tex sängen eller soffan får ni i förväg förflytta det, når vi det utan förflyttning självklart gör vi det rent.

Något du undrar över?


    Telefon: 073-934 55 53
    E-post: info@stadperfekt.se
    Mån-Fre: 05:00 – 21:00
    Lör-Sön: 05:00 – 21:00
    FÅ OFFERT GRATIS