Laddar...

Om Städperfekt

Du kan anförtro oss ditt privata hem eller ditt företagskontor. Vi tar hand om trappan, fönstren och utrustningen och får ordning och reda i alla vrår – så du kan bara fokusera på saker som är viktiga för dig! Få mer tid åt annat och dra nytta av vår service.

Städperfekt är en städfirma i Helsingborg som är proffs på städning i alla dess former, vi är uppstickaren i Helsingborg på alltifrån flyttstädning till hemstädning och kontorsstädning. Idag utför vi flera städuppdrag varje månad | Din Städfirma Helsingborg.

Några ord…

De tjänster vi erbjuder är som du ser mycket omfattande, så vi kan utan problem anpassa vår service efter dina behov. Anser du att det är dags för storstädning innan jul? Ring oss! Vill du få hjälp med hemstädning inför ett viktigt besök? Ring oss också! Föredrar du att ställa i ordning din gamla bostad när du flyttar och vill anlita en städfirma för flyttstädning? Du vet vad du ska göra – ring.

Vårt uppdrag

Syftar till att vara en marknadsledare inom tillhandahållande av städtjänster som levererar pålitliga, kvalitets- och kostnadseffektiva städningar till våra kunder

Vår vision

Vi vill vara en starkt ledande konkurrent i städbranschen och kunna vara ert personliga städföretag som ni anlitar för att få den mest effektiva, professionella och bästa personliga service.

Våra värderingar

Vårt mål är din kundnöjdhet (naturligtvis efter vår städning hos dig).

Städperfekt är en städfirma i Helsingborg som är proffs på städning i alla dess former, vi är uppstickaren i Helsingborg på alltifrån flyttstädning till hemstädning och kontorsstädning. Idag utför vi flera städuppdrag varje månad | Din Städfirma Helsingborg.

Klientorientering

Vi betjänar våra kunder som om vi tjänar oss själva. Vi värdesätter deras feedback och vi använder den för att förbättra vårt arbete.

Miljövänlig orientering

Vi väljer noggrant de bästa och mest naturliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.

Expansion / tillväxt

Vi gör oss kända i regionen; vi skapar långsiktiga relationer, medan vi ständigt expanderar.

Garanterad kundnöjdhet

Experterna på Städperfekt är engagerade i att tillhandahålla grundliga städtjänster för våra kunder.

Om du inte är nöjd med något område vi har städat, ring bara inom 24 timmar så kommer vi tillbaka och städar om det gratis. Detta gör att anställande av Städperfekt praktiskt taget är riskfritt.

Våra städare granskas noggrant genom vår rigorösa rekryteringsprocess, och var och en av dem går igenom vår noggranna checklista.

Vi försäkrar oss att ändra priser på plats om motparten inte förtydligat hur orent det är, vi avger offerter och räknar på normal orenhet. Svarar inte kunden eller inte är nöjd med prisökningen på grund av omfattande orenhet har vi rättighet att debitera full överenskommen summa utan att utföra städningen.

Invändningar mot fakturan kan göras senast 24h efter mottagen faktura. Städperfekt fakturerar alltid med 10 dagars netto förfallotid mot privatkunder. Städperfekt skickar endast ut en påminnelse med 60:- avgift vid förfallen faktura med 5 dagar netto. Om trots påminnelsen inte betalas, tillkommer 600:- som inkassokrav. Betalas inte inkassokravet, ansöker vi om betalningsföreläggande till kronofogden.

En skada eller stöld som inte anmälts inom 24h efter utfört arbete anses vi inte skyldiga att utge ersättning. Besiktning skall ske senaste 24h i efter utfört arbete.

Vi förbehåller oss rätten att städa i rum anslutna till överenskomna rum för att få rent i helhet.

Vi förbehåller oss rätten till att slänga det vi anser är sopor för att få hemmet rent.

Vi flyttar inte på möbler eller dylikt, om ni vill ha städat under tex sängen eller soffan får ni i förväg förflytta det, når vi det utan förflyttning självklart gör vi det rent.

FÅ GRATIS OFFERT

Varför anställa oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för spetskompetens. Våra medarbetare har mer än tio år av erfarenhet inom städbranschen dessutom har vi Helsingborgs mest konkurrenskraftiga priser

Hos oss garanteras din
kundnöjdhet

Experterna på Städperfekt är engagerade i att tillhandahålla grundliga städtjänster för våra värderade kunder i Helsingborg och regionen.

Vårt pålitliga och försäkrade städteam

Vårt företag och försäkrat, vilket innebär att du kan ha sinnesfrid när du anställer oss för dina städtjänster

Våra team består av utbildade anställda

Det betyder att varje individ genomgår en grundlig ”screening process” och sedan utbildas i alla aspekter av våra städtjänster.

Mer tid åt annat

Du borde kunna njuta av sinnesfrid och veta att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som betyder mer för dig.

Nyckeln till ett vackert hem

Städperfekt är nyckeln till att hålla ett vackert hem och samtidigt göra mer tid för dig själv och de saker du älskar mest.

Nöjdhetsgaranti

Städperfekt strävar efter att tillhandahålla den högsta nivån av kvalitet, service och värde för varje kund. Om du inte är nöjd, vänligen meddela oss.
Telefon: 073-934 55 53
E-post: info@stadperfekt.se
Mån-Fre: 05:00 – 21:00
Lör-Sön: 05:00 – 21:00
FÅ OFFERT GRATIS